Ronnie

Syklet 3 timer og 15 minutter på fastende mage med ASEA

No Comments

Se min sykkeltest på ASEA. Den 16. august syklet jeg med 12 timers fastende mage med en intensitet på 85 % av makspuls. Jeg spiste ikke noe undervis. Det eneste jeg drakk var vann og en klype salt for å ikke dehydrere. Jeg syklet fra Maura til Lillestrøm og tilbake til Maura. Distansen er ganske nøyaktig 8 mil. Men etter kun 2 timer gikk jeg tom for energi og møtte veggen. Se pulskurven: www.polarpersonaltrainer.com/16.08.12

Makspulsen min er testet hos Melkesyrefabrikken i Oslo til 195 slag pr minutt den 2. mai 2012.

Etter denne sykkelturen drakk jeg ASEA i 12 dager og la ut på en ny tur. Men denne gangen drakk jeg 1 dl ASEA 15 minutter før turen startet og 1/2 dl hver time. Denne gangen hadde jeg så mye energi i kroppen at jeg tok frem mobilkameraet mitt for å dokumentere. Se videoen over.

Det viser seg at ASEA skiller ut fettstoffer i blodet som gir energi til cellene og på den måten klarte jeg å sykle hele distansen uten å gå i veggen. For å bevise at jeg var langt unna veggen så reiste jeg meg på sykkelen og stod de siste minuttene og ga alt jeg hadde. Jeg passerte Esso på Maura med 98 % av makspuls etter 3 timer og 15 minutter med en gjennomsnittspuls på hele 87 % av maks. På dette tidspunktet hadde jeg ikke spist på 15 timer. Se pulskurven: www.polarpersonaltrainer.com/29.08.12  Jeg hadde problemer med pulsbåndet midtveis. Det resulterte i at jeg måtte stoppe og ta ut batteriet.

 

 

Leave a Reply