Ronnie

Fedmeutviklingen i USA 1985 – 2010 og skandinavia følger etter…

No Comments

Fedmeutviklingen i USA er skremmende å følge med på.

På bare 25 år har fedme fullstendig ødelagt kontinentet. Det startet samtidig som myndighetene i 1984 gikk ut med at fett var farlig og industrien hoppet på “light bølgen” av mat- og drikkevarer.

Når industrien fjernet fettet fra maten ble energien erstattet med sukker og stivelse. Noe som gjør at vi får i oss alt for store mengder med karbohydrater.

Norge, Skandinavia og Europa følger etter i akkurat samme spor… Noe må gjøres og det må gjøres NÅ. Myndighetene må stoppe med sine feilaktige kostråd om å spise mindre kalorier. De må stoppe å fortelle folket at vi er late og at vi må ut i skogen å løpe mer. Er det slik at amerikanerne løp vesentlig mer for 25 år siden? Helt ærlig talt? Svaret er NEI.

Løsningen er enkel. Ved å redusere karbohydratene kraftig og øke inntaket av fett vil kroppen kvitte seg med fettlagrene og bli slanke og sunne. Det viser nyere studier. Jeg holder på å lege et innlegg hvor jeg samler alle stuider jeg har funnet på temaet. Pr i dag finnes det ingen studier som bygger på teorien om at kalorier inn og kalorier ut fungerer bedre enn Lavkarbo/LCHF. Jeg har bedt ernæringsfysiolog Kari H. Bugge fra Grete Roede AS om å sende meg et studie på det, men har ikke fått det ennå….

I mens sitter myndighetene med hendene i fanget og ser på at befolkningen sin bli fetere og fetere. At diabetes spres over landet som en pest. Og at flere og flere mennesker dør av livsstilssykdommer…

Bildene er hentet fra Andras “kostdoktorn.se” Eenfeldt sitt foredrag “Matrevolusjonen”. Se hele hans foredrag via YouTube:

Leave a Reply